Myyntimenestykset, japanilaiset laastarit tilattavissa jälleen




Yksi toimittajistamme oli kerrassaan mainio, kunnes eräänä päivänä jokin muuttui. Suojellaksemme yksityisyyttä käytämme hänestä nimeä Tommi. Tommi oli mainio kollega ja ystävä - hyvännäköinen, urallaan menestynyt ja pitkäikäisten ihmissuhteiden mestari. Mies, jolla oli kaikki.

Hän valmistui Helsingin yliopistosta kirjallisuuden maisteriksi ja eteni nopeasti kirjoittajasta toimittajaksi. Tommi oli todellinen inspiraatio. Tai ainakin yhtä ongelmaa lukuun ottamatta.

Tommi alkoi ottaa etäisyyttä toimistoon ja tiimiimme. Hän kärsi vakavasta stressistä ja ahdistuneisuudesta, ja varoitusmerkit alkoivat näkyä - harmaat hiukset, aknemaiset iho-ongelmat ja selkäkipu. Menestystä riitti, mutta pitkien työpäivien vaikutukset alkoivat nostaa päätään.

Tommi on läheinen ystäväni ja yhteydenpitomme on jatkunut. Hän tiesi ongelmien löytyvän elämäntavasta. Tommi vaihtoi asemansa rennompaan paikallisessa julkaisutalossa, aloitti joogan ja terveellisen ruokavalion. Ongelmat eivät kuitenkaan loppuneet.


Tommi yritti kahden kuukauden ajan saada vanhaa itseään takaisin, mutta mikään ei muuttunut - harmaat hiukset, akne ja selkäkipu säilyivät.

Perinteinen lääketiede kuitenkin kiinnosti miestä suuresti. Hän päättikin suunnata Japaniin ja keskustella erilaisten lääkäreiden kanssa.

Lääkärit yrittivät tehdä testejä, C-kuvauksia ja epikriisejä, mutta mikään ei selittänyt Tommin ongelmia.

Mikään ei tuntunut auttavan. Eräänä aamuna Tommi kertoi terveyshuolistaan maanviljelijälle paikallisilla markkinoilla.

"Sinun on suunnattava salaiseen Ryokaniin (hengelliseen retriittin), jonne monet tunnetut japanilaiset ovat lähteneet selvittämään ongelmiaan," maanviljelijä sanoi.

Ja niin Tommi teki - hän suuntasi salaiseen retriittiin viikoksi.

Tommi toimi paikallisten munkkien opissa viikon verran – hän oppi munkkien johdolla yleisimmistä tiloista, keräsi luonnonruokaa, joogasi ja tunsi olonsa kohenevan.

Viidentenä päivänä ohjaaja huomasi Tommin kärsivän vakavasta selkäkivusta yrittäessään nousta sängystä. Ohjaaja katsoi Tommia kivussa, havainnoi miehen kehonliikkeitä, hiusten harmaantumista ja kasvoihin ilmestyneitä aknenäppylöitä.

Ohjaaja kertoi Tommille, että miehen keho vaikutti käyvän läpi myrkkyjen yliannostuksen. Vaikutti siltä, että mies oli unohtanut huolehtia itsestään stressaavan elämäntyylin pyörteissä. Kehoa oli yksinkertaisesti laiminlyöty liikaa. Luonnon ainutlaatuisiin menetelmiin oli nyt tartuttava.

“Jalat ovat täynnä kehomme herkimpiä hermopäätteitä ja energiakeskuksia. Kaikki kehon järjestelmät kulkevat jalkojen kautta. Mutta milloin viimeksi huolehdit jaloistasi?”

Kysymys hämmensi Tommia. Hän tiesi ohjaajan olevan oikeassa – vaikka Tommi yrittikin syödä oikein, joogata tai lenkkeillä riittävästi, hän ei tuntunut ymmärtävän huolehtia kehomme tärkeimmästä osasta, eli terveellisen verenkierron ylläpidosta.

Ohjaaja ojensi Tommille erityislaatuiset yrteistä valmistetut jalkalaastarit – vuosisatoja vanhaa japanilaista menetelmää on hyödynnetty jalkojen verenkierron ylläpidossa ja kerääntyneiden myrkkyjen poistossa. Ohjaaja totesi ensimmäisen chakran sijaitsevan jaloissa – yhteytesi maapalloon saattaa kadota, jos et huolehdi siitä.

Laastareissa oli mukava, laventelia muistuttava tuoksu. Tuote oli tarkoitettu yökäyttöön. Seuraavana yönä Tommi laittoi laastarit jalkoihinsa, kuten ohjaaja häntä oli ohjeistanut. Lämmin ja mukava tunne valtasi miehen ja peitteli ennen pitkään untenmaille.

Seuraavana aamuna Tommi heräsi ja otti mustaksi värjäytyneet laastarit pois. Rikas musta väri vaikutti oudolta, sillä Tommi oli edellisenä yönä pessyt jalkansa. Mies suuntasikin takaisin ohjaajalle ja kysyi mistä moinen mahtaisi johtua.

“Muinaisen japanilaisen lääketieteen mukaan ihmiskehossa on yli 360 akupunktista pistettä. Yli 60 akupunktisista pisteistä sijaitsee jaloissa. Jalkamme heijastavat elintemme toimintaa,” ohjaaja kertoi.

Hän jatkoi, “nämä laastarit stimuloivat jalkojesi 60 akupunktista pistettä ja helpottavat kehosi myrkynpoistoa. Yrttisekoitus poistaa myrkkyjä turvallisella ja ei-invasiivisella tavalla. Kehostasi poistuvat myrkyt näkyvät mustiksi värjäytyneissä laastareissa.”

Tommi ei ollut uskoa kokemaansa – epäusko oli todellinen. Mies ei ollut koskaan elämässään kuullut vastaavaa. Hän päätti antaa laastareille mahdollisuuden ja jatkoi käyttöä viikkojen ajan. Joka yö hän laittoi jalkoihinsa puhtaat laastarit, jotka aamuisin näyttivät pikimustilta.

Mutta öiden vaihtuessa toisiksi, laastarit tuntuivat tummentuvan yhä vähemmän. Kuudentena päivänä Tommi huomasi kasvojensa kirkastuneen ja saaneen terveellisen rakenteen. Hiusten harmaantuminen tuntui lakkaavan. Jopa sängystä nouseminen tuntui helpommalta – selkäkipu rauhoittui huomattavasti.

Tommi löysi vuosikymmeniä vanhan ratkaisun, joka vei ongelmat mennessään.


Viikon käytön jälkeen Tommi kyynelehti. Selkäkipu oli poissa ja aknenäppylät tiessään. Tommi oli unohtaa, että jokin oli ylipäätänsä pielessä. Hän halusikin ostaa lisää laastareita matkallaan kotiin, mutta sai kuulla, ettei menetelmää annettaisi suuren maailman käyttöön. Tommi tiesi kuitenkin ongelmaan ratkaisun ja alkoi kehittää laastareita itse kehittynein menetelmin!

Tommi esiteltiin japanilaiselle maanviljelijälle, joka oli lähtöisin lääkäreiden sukupolvesta.

Poistuttuaan retriitistä Tommi palasi samaiseen kaupunkiin, jossa oli kohdannut maanviljelijän paikallisilla markkinoilla. Hän kertoi viljelijälle laastareiden tarinan ja niiden tuoman onnen. Maanviljelijä nyökytti päätään ja kertoi ystävänsä kokeneen jotakin samanlaista.

Sitten hän esitteli Tommin lapsuudenystävälleen Kai Akiralle.

Kai Akira oli ikääntyvä japanilainen lääkäri. Hän kantoi mukanaan sukupolvien läpi kulkenutta huolenpitoa, kärsivällisyyttä ja rakkautta. Hän tiesi, että kehon lisäksi myös mielestä ja sielusta tulisi huolehtia.

Kai vietti aikansa poimien huolellisesti metsän yrttejä. Myöhemmin mies sekoitti yrttejä keskenään, aivan kuten isoisä ja isäkin olivat tehneet. Kun Tommi ja paikallinen maanviljelijä vierailivat Kai Akiran luona, lehdet kahisivat rauhallisesti koi-kalammen vieressä sijaitsevan kodin läheisyydessä. Tyyneys ja hiljaisuus olivat läsnä. Vanha mies, Kai Akira, selittikin Tommille ajatuksen 'parantumisesta'.

"Paraneminen" on prosessi, meditaatio. Yrtit sekoitetaan jauheeksi, joka sitten lisätään sidoksena jaloille. Tämä sidos muuntui myöhemmin laastariksi miehen lasten toimesta - laastariksi, joka kantaa nimeä Nuubu. Yksinkertainen, luonnollinen ratkaisu nopeatempoisen modernin elämän tuomaan stressiin ja toksisuuteen.

Tommi lähtikin yrittämään Nuubu -laastaria. Selvisi, että laastarit toimivat vieläkin paremmin kuin retriitissä. Yhdessä Kain lasten kanssa Tommi loi kymmeniä prototyyppejä ja testasi versiot perinpohjaisesti. Testikappaleita jaettiin nuorille ja vanhemmille aikuisille, jotka kärsivät stressistä ja ahdistuneisuudesta sekä niiden tuomista stressaavista oireista.

Mikä mainiointa – helpotuksia ei koettu vain selkäkivun saralla, mutta myös virkeyden, energian ja hyvinvoinnin.

Tommi päätti tuoda salaisen perinteikkään japanilaisen yrttimenetelmän Suomeen Kai Akiran alkuperäistä tuotantoa hyödyntäen, ja alkoi kutsua laastareita nimellä ’Nuubu’ osoittaakseen kunnioituksensa japanilaiselle lääkärille.

Nuubu leviää tulipalon lailla!


Tommi tarjosi sadoittain Nuubu -laastareita testikappaleiksi tuntemilleen ihmisille. Lopulta niin oireiset kuin uudesta energiasta ihastuneet ihmisetkin palasivat Tommin luokse ja pyysivät lisää jalkalaastareita.

Nuubu on nyt saatavilla kaikille! Tommi perusti yrityksen, jonka tavoitteena oli myydä alkuperäisiä, tehokkaita ja kehitettyjä NUUBU -laastareita KAIKILLE! Mies päätti markkinoida laastarit suurelle yleisölle edulliseen hintaan. Laadun hallinta oli näin mahdollista. Valmistusprosessi tuli hoitaa huolellisesti. Yrtit on poimittava ja kuivattava Japanin maaseudulla. Pakkausprosessin on niin ikään oltava tarkka ja tapahduttava yrtti toisensa jälkeen, aivan kuin Kai Akirakin aikoinaan homman hoiti. Tommi ymmärsi jäljittelijöiden mahdollisuuden - muilla yrityksillä ei kuitenkaan ollut laastareiden salaisuutta. Toisin sanoen oikeiden yrttien löytäminen olisi mahdotonta. Ensimmäinen Nuubu -erä vietiin käsistä. Tilauksia - niin uudelleen tilaajia kuin uusiakin - alkoi kerääntyä. Pian kysyntä ylitti poimijoiden kyvyn kerätä yrttejä!

Nuubu toimii välittömästi. Aika irrottautua stressistä & ahdistuneisuudesta!

Katso, kuinka laastarit toimivat ja hanki tuote itsellesi!

Nuubu auttaa kehosi myrkkyjen poistossa hyödyntämällä vyöhyketerapian voimaa jalkojen akupunktiopisteiden hoidossa. Nämä jalkalaastarit tarjoavat kätevän ja terveellisen tavan poistaa kehon myrkkyjä, ja auttavat sinua elämään vahvempaa ja onnellisempaa elämää. Detox-laastarit sisältävät puuetikkaa ja negatiivisia ioneja, jotka ovat kehollemme hyödyllisiä.

Lisäksi jalkalaastarit auttavat parantamaan verenkiertoa. Huonosta verenkierrosta viestivät kylmät jalat ja kädet, lihaskrampit, väsymys, raskaat tai kipeät jalat. Jos kärsit edellä mainituista oireita, Nuubu voi tuoda avun.

Veren kiertäessä jaloissa laastarit hyödyntävät akupunktiokohtia poistaakseen kehoosi kertyneitä myrkkyjä. Kun myrkyt työnnetään pois, ne päätyvät alaraajoihin, kuten jalkoihin. Painovoima edesauttaa raskasmetallien ja toksiinien kantautumista jalkoihimme - paikkaan, johon Nuubu -laastaritkin laitetaan. *

Tätä voit odottaa


Herätessäsi saatat huomata laastareiden olevan keltaisia, ruskeita tai mustia. Tämän kerrotaan viestivän yön aikana poistetuista myrkyistä. Ensimmäisten öiden jälkeen Nuubu -laastarit ovatkin tummia. Jatkuvan käytön myötä väri alkaa hiljalleen vaaleta – kehossasi on yhä vähemmän myrkkyjä.

1. Tavallinen lääketiede hoitaa oireita, Nuubu tarttuu ongelman juurisyihin - myrkkyihin - ja nitistää ne.

Nuubu kehitettiin vuosisatoja vanhan aasialaisen lääketieteen viisauden pohjalta. Nuubu keskittyy todelliseen, piilotettuun syyhyn oireiden taustalla, ja poistaa kehostasi myrkkyjä - monien kiputilojen ja ongelmien juurisyytä.

2. Nuubu on luonnollinen ja ympäristöystävällinen

Nuubu valmistetaan japanilaisten metsien yrteistä! 100% luonnollista. Yrtit ovat aasialaista alkuperää ja hyväksi todistettu vuosisatojen varrella parantajamiesten toimesta. Nuubu -laastareiden valmistus ei vahingoita luontoa – tuote on kauttaaltaan ympäristöystävällinen.

3. Stressin lievitys

Yksi Nuubu -laastareiden suurimmista eduista on stressin lievitys. Laastarit tuntuvat jaloissa mukavalta ja niiden väitetään poistavan päivän mittaan kerääntynyttä stressiä ja uupumusta.

4. Ahdistuneisuuden lievitys

Nuubu lupaa poistavansa ahdistuneisuutta unen aikana. Muutaman päivän käytön jälkeen olon tulisi tuntua helpommalta ja mielen selkeämmältä.

5. Kohentunut uni

Kärsitpä univaikeuksista tai et, Nuubu helpottaa unta. Nuubu tarjoaa jalkapohjillesi mukavan tunteen, mikä parantaa unenlaatua. Heräät aamuisin hyvin levänneenä ja aktiivisena.

6. Nuorentavat vaikutukset

Myrkkyjen poisto auttaa huokosten puhdistuksessa, ja vähentää näin ollen aknen puhkeamista ja muita ihoon liittyviä ongelmia. Ihosi tulee näyttämään mainiolta ja nuorelta, kiitos Nuubu!

Kuinka käytän Nuubu -tuotetta?


Pidä laastarit yöpöydälläsi, jotta sinun ei tarvitse kävellä liiemmin laitettuasi laastarit jalkoihin. Poista pakkaus ja aseta laastarit keskelle jalkapohjaa, ja kiinnitä liuska laastarin päälle paremman pidon takaamiseksi. Siinä kaikki! Sitten vain nukkumaan ja Nuubu hoitaa homman yön aikana. Aamun tullen poista laastarit jaloista - tulosten tulisi näkyä värjäytyneissä laastareissa. Jokainen laastari on kertakäyttöinen ja laastari on vaihdettava uuteen päivittäin.

Etkö vielä vakuuttunut?


Nuubu tarjoaa stressin lievitystä, jota olet kaivannut. Energiasi tulee lisääntymään, tunnet olosi terveemmäksi ja onnellisemmaksi. Tuttavasi tulevat pohtimaan, mikä salaisuutesi mahtaa olla!

Vain rajoitetun ajan: Nuubu Detox -jalkalaastarit ovat saatavilla osoitteesta 70% alennus

Laastarit ovat niin mainiot, että voit vain pohtia, mikset ole hankkinut moisia aikaisemmin!


Myrkkyjen poisto kehosta voi saada aikaan:

vähentynyt selkäkipu;

parantunut unenlaatu;

stressin ja ahdistuneisuuden väheneminen;

puhtaat ihohuokoset ja taistelu aknea vastaan;

kehosi täyttyy uudella energialla.

Lunasta 70% alennus Nuubu -tuotteista jo tänään! Aidot Nuubu -tuotteet vain virallisilta verkkosivuilta ➢

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa vannovat detox-laastareiden nimeen!

Kommentit

LCard

Kirjoitan arvosteluita vain silloin, kun jokin todella vakuuttaa minut. Kärsin aamuisesta lihasjäykkyydestä niskan/olkapäiden alueella ja olo tuntui kankealta. Mutta käytettyäni muutaman päivän Nuubu -laastareita, jäykkyyttä ei ollut enää huomata ja herääminen tuntui mukavammalta. Suhtauduin ostokseen skeptisesti, mutta uteliaisuuteni voitti ja päätin antaa tuotteelle mahdollisuuden. Nyt uskon tuotteeseen, sillä se muutti oloni täysin.

Nicole Herbig

Olen ostanut tuotteen jo nelisen kertaa. Lähes kaikki perheessäni ovat innostuneet kokeilemaan laastareita. Tulokset ovat olleet mainioita ja olo on tuntunut huomattavasti paremmalta. Suuret suositukset.

Frank Miller

Ostin tuotteen vaimolleni ja hän rakastui täysin! Nämä todella toimivat. Pois ottaminen tuntuu ällöttävältä, mutta vaimoni vointi on huomattavasti parempi käytön jälkeen. Jatkan tuotteen ostoa tulevaisuudessakin. :D

db400

Olen aiemmin käyttänyt detox-laastareita, mutta en välittänyt niistä liiemmin. Eroavaisuuksia ei tuntunut löytyvän ja laastarit tuntuivat epämiellyttäviltä! Lähdinkin tekemään tutkimusta ja huomasin kaiken riippuvan pitkälti ainesosista. Tämä oli yksi tärkeimmistä syistä sille, miksi päädyin ostamaan Nuubu -laastareita. Runsaasti tuotetta erityiseen hintaan. Hierontaterapeuttini kertoi, että kehossani on tuhansittain myrkkyjä. Hän ehdottikin, että ostaisin lisää laastareita. Noudatin käskyä ja ero on melkoinen! Yhden kerran jälkeen olo ei muuttunut juuri lainkaan, mutta kolmannella kerralla olo koheni jo kummasti. Nämä toden totta toimivat ja tuntuvat mukavilta!

D.J.

Laastarit auttavat turvotuksen kanssa ja ihoni näyttää kauniilta. Käytän laastareita joka yö. Ihoni ei ole näyttänyt paremmalta vuosiin. Onneksi löysin tämän tuotteen!

_carlanaise_

Nämä todella toimivat. Käytän laastareita päivittäin enkä aio palata takaisin vanhaan. Muistathan pestä jalkasi käytön yhteydessä. Ja sitten vain laastarit jalkoihin. Suosittelen tuotteen käyttöä nukkumaanmenon yhteydessä.

hazzasis_281

Minulle kerrottiin, että saattaisin tarvita korvaavan lonkan. Päätin yrittää muuttaa asioita itse. Käytin Nuubu -laastareita joka yö ja poistin mustaksi värjäytyneet laastarit aamuisin. Viikon käytön jälkeen mustuus oli kadonnut ja kipu lähes olematonta.

Alennus: 70%. Älä missaa mahdollisuutta!!!
TÄMÄ ON MAINOS, EI TODELLINEN UUTISARTIKKELI, BLOGIPOSTAUS TAI KULUTTAJANSUOJAN PÄIVITYS
MARKKINOINNIN VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tämä verkkosivu on markkinapaikka. Sinun on hyvä tietää, että sivuston omistajalla on rahallinen yhteys sivustolla mainostettuun tuotteeseen ja palveluihin. Omistaja vastaanottaa maksun jokaisesta asianmukaisesta liidistä.
MAINONNAN VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tämä verkkosivu sekä sivustolla mainostetut tuotteet ja palvelut ovat markkinapaikkoja. Tämä verkkosivusto on mainos, ei uutisjulkaisu. Kaikki sivuston valokuvissa näkyvät henkilöt ovat malleja. Sivuston sekä sillä mainostettujen tuotteiden ja palveluiden omistaja tarjoaa ainoastaan palvelun, jossa kuluttajat voivat hankkia ja vertailla.
Tarkista saatavuus

*Yksittäiset tulokset saattavat vaihdella.